Meat Traits, Physical and Chemical Values and Chemical Content of Meat and Fat of Landrace Breed of Pigs of Canadian Selection and Its Crosses with Belarusian Meat Breed
Abstract
About the Authors
A. F. MelnikovRussian Federation
N. V. Pristupa
Russian Federation
I. V. Anihovskaya
Russian Federation
A. P. Malchevskaya
Russian Federation
A. V. Malchevsky
Russian Federation
References
1. Суслина, Е. Н. Выведение новых специализированных типов свиней / Е. Н. Суслина // Зоотехния. - 2008. - № 9. - С. 6-8.
2. Черекаева, Е. Сочетаемость свиноматок крупной белой породы при промышленном скрещивании / Е. Черекаева, А. Дорохина // Свиноводство. - 1998. - № 4. - С. 15-17.
3. Klimiene, A. Efficiency of use of pigs, bred in Lithuania, in hybridization system / A. Klimiene, R. Klimas // Stokarstvo. - 2006. - № 60(2). - P. 111-114.
4. Суслина, Е. Эффективность сочетания разных генотипов свиней породы ландрас / Е. Суслина, Г. Лимонова, Ф. Ковалев // Свиноводство. - 2005. - № 1. - С. 9-10.
5. Бельков, Г. И. Откормочные качества свиней крупной белой породы и ее помесей с породами ландрас и дюрок / Г. И. Бельков, Н. И. Жирников // Зоотехния. - 2007. - № 12. - С. 14-15.
6. Шейко, И. П. Свиноводство : учебник / И. П. Шейко, В. И. Смирнов. - Мн. : Новое знание, 2005. - 384 с.
Review
For citations:
Melnikov A.F., Pristupa N.V., Anihovskaya I.V., Malchevskaya A.P., Malchevsky A.V. Meat Traits, Physical and Chemical Values and Chemical Content of Meat and Fat of Landrace Breed of Pigs of Canadian Selection and Its Crosses with Belarusian Meat Breed. Zootechnical Science of Belarus. 2010;45(1):114-118. (In Russ.)