Preview

Zootechnical Science of Belarus

Advanced search

IMPORTANT TECHNOLOGICAL ASPECTS OF REARING REPLACEMENT AND PARENT BROILER CHICKENS UNDER CONDITIONS OF AGROKOMBINAT DZERZHINSKIY OJSC

https://doi.org/10.47612/0134-9732-2022-57-2-160-177

Abstract

Directional rearing of replacement young animals in compliance with all technological parameters is the most important part of the technological process forproduction of hatching eggs. The success of any specialized poultry farm largely depends on the correct organization of this process. The article describes the technology of rearing replacement young birds and parental forms of broilers in the production conditions of Agrokombinat Dzerzhinskiy OJSC. The use of all rearing methods and parameters within this technology will allow achieving high production and economic indicators in any specialized poultry farm of the republic.

About the Author

O. L. Logvinov
Agrokombinat Dzerzhinskiy OJSC
Belarus


References

1. Эффективность современных технологий производства мяса бройлеров и практика их внедрения / В. С. Буяров, В.В. Крайс, А. В. Буяров, Д. С. Миронов, В. А. Беленихин // Вестник ОрелГАУ. - 2010. - № 2. - С. 7-15.

2. Гадиев, Р. Р. Продуктивные качества цыплят-бройлеров при различных технологиях выращивания / Р.Р. Гадиев, А.Б. Чарыев // Известия ОГАУ. - 2015. - № 6 (56). - С. 164-166.

3. Логвинов, О. Л. Повышение качества мяса цыплят-бройлеров / О. Л. Логвинов // Зоотехническая наука Беларуси : сб. научн. тр. - Жодино, 2019. - Т. 54, ч. 2 : Технология кормов и кормления, продуктивность. Технология производства, зоогигиена, содержание. - С. 193-200.

4. Справочник по содержанию родительского стада ROSS / Aviagen. - 2018. - 188 с.


Review

For citations:


Logvinov O.L. IMPORTANT TECHNOLOGICAL ASPECTS OF REARING REPLACEMENT AND PARENT BROILER CHICKENS UNDER CONDITIONS OF AGROKOMBINAT DZERZHINSKIY OJSC. Zootechnical Science of Belarus. 2022;57(2):160-177. (In Russ.) https://doi.org/10.47612/0134-9732-2022-57-2-160-177

Views: 215


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 0134-9732 (Print)