Fermentative Preparations in Feeding Pigs at Growing
Abstract
About the Authors
V. M. GolushkoRussian Federation
A. V. Golushko
Russian Federation
S. A. Linkevitch
Russian Federation
A. S. Il’Yanov
Russian Federation
V. P. Sergeev
Russian Federation
V. V. Askerko
Russian Federation
References
1. Антошин, В. В. МЭК СХ-2 в комбикормах для поросят / В. В. Антошин, Э. В. Удалова, В. Н. Виноградов // Науч. тр. ВИЖ. - Дубровицы, 1999. - Вып. 60. - С. 142-143.
2. Афонский, С. И. Биохимия животных / С. И. Афонский. - М. : Высш. шк., 1970. - 612 с.
3. Биологическая полноценность кормов / Н. Г. Григорьев [и др.]. - М. : Агропомиздат, 1989. - 174 с.
4. Müller, A. Enzyme in Sweinemast / A Müller // Sweinewelt. - Gannover, 1996. - S. 4-7.
5. Lindermayer H., Propstmeier G., Preißinger W. Grundsätze derSweinefütterung. Teil 1:Ernährungsphysiologische Grudlagen. Septemer 2009. Изд. Bayerische // Landersanstalt für Landwirtschaft (LfL). - 2009. - Bd. 9. - S. 36.
Review
For citations:
Golushko V.M., Golushko A.V., Linkevitch S.A., Il’Yanov A.S., Sergeev V.P., Askerko V.V. Fermentative Preparations in Feeding Pigs at Growing. Zootechnical Science of Belarus. 2010;45(2):50-57. (In Russ.)