Preview

Zootechnical Science of Belarus

Advanced search

Feed Supplement “Vater Trit ® Liquid” for Pigs’ at Fattening Productivity Growth

Abstract

The overview of literature sources on the topic of the article is presented. As well the results of the researches on effect of feed supplement “Vater Trit ® Liquid” on productive traits and several values of pigs’ at growing blood are presented in the article.

About the Authors

N. A. Sadomov
Belarusian State Academy of Agriculture
Russian Federation


L. A. Shamcuddin
Belarusian State Academy of Agriculture
Russian Federation


References

1. Клоуз, В. Этот трудный послеотьёмный период …/ В. Клоуз // Животноводство России. - 2007. - № 9. - С. 29-31.

2. Лях, Ю. Г. Стресс-факторы и болезни / Ю. Г. Лях, А. Ю. Финогенов // Белорусское сельское хозяйство. - 2003. - № 11. - С. 19-20.

3. Савенко, Н. А. Свиноводство - приоритетное направление развития животноводства и мясной промышленности / Н. А. Савенко, А. Б. Лисицын, Ю. В. Татулов // Мясная индустрия. - 2006. - № 6. - С. 10-14.

4. Савченко, О. В. Гематологические показатели крови свиней при использовании в рационе подкислителя / О. В. Савченко // Перспективные направления научных исследований молодых ученых : сб. науч.тр. УГАВМ. Троицк.2005.С.249-251.

5. Савченко, С. Подкислители кормов - опыт использования в условиях ОАО «Омский бекон» / С. Савченко, Д. Дрожжачих // Свиноводство. - 2003. - № 3. - С. 14-16.

6. Тихонов, С. Стресс можно уменьшить… / С. Тихонов, Н. Тихонова, А. Степанов // Животноводство России. - 2007. - № 3. - С. 33-35.

7. Шитый, А. Г. Стресс у животных и его профилактика / А. Г. Шитый // Ветеринария. - 1987. - № 8. - С. 71-72.

8. Эббинге, Б. Подкислители улучшают корма / Б. Эббинге // Животноводство России. - 2004. - № 9. - С. 34-35.


Review

For citations:


Sadomov N.A., Shamcuddin L.A. Feed Supplement “Vater Trit ® Liquid” for Pigs’ at Fattening Productivity Growth. Zootechnical Science of Belarus. 2009;44(2):197-203. (In Russ.)

Views: 83


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 0134-9732 (Print)