Biochemical Composition and Nutrition Value of Different Triticale Varieties
Abstract
About the Authors
S. A. LinkevichRussian Federation
S. V. Abraskova
Russian Federation
N. P. Shyshlova
Russian Federation
References
1. Вовчук, С. В. Кормовая ценность зерна озимых тритикале / С. В. Вовчук, Ю. Н. Карпюк, Н. Г. Максимов // НТБ № 1(83) / СГИ. - Одесса, 1993. - С. 44-48.
2. Кормовая ценность зернофуражной тритикале / Н. М. Комаров [и др.] // Зерновое хозяйство. - 2004. - № 3. - С. 23-25.
3. Коваленко, С. А. Эффективность использования тритикале / С. А. Коваленко // Зоотехния. - 1989. - С. 18-19.
4. Gustafson, J. P. Triticale: production and utilization / J. P. Gustafson, W. Bushuk, R. A. Dera // Handbook of cereal science and technology. - Basel, 1991. - P. 373-399.
5. Jones, G. P. D. The incorporation of whole grain into pelleted broiler chicken diets: production and physiological responses / G. P. D. Jones, R. D. Taylor // Brit. Poultry Sci. - 2001. - Vol. 42. - Р. 477-483.
6. Van Barneveld, R. J. Nutritional quality of triticale for pigs and poultry / R. J. Van Barneveld, K. V. Cooper // Proc. 5th Int. Triticale Symp., June 30-July 5, 2002. - Radzikow, 2002. - Vol. II. - P. 277-282.
7. Feeding value of triticale for monogastrics: weaned piglets, growing-finishing pigs and broilers / F. Gatel [et al.] // Genetics and breeding of triticale. - Paris, 1985. - P. 659-670.
8. Шишлова, Н. П. Биохимические и технологические свойства семян озимого тритикале / Н. П. Шишлова, М. П. Шишлов, В. Н. Буштевич // Основные направления использования культуры. - Мн., 2005. - С. 52.
9. Попков, Н. А. Основные корма для свиней / Н. А. Попков. В. М. Голушко // Белорусское сельское хозяйство. - 2003. - № 11(19). - С. 13-15.
Review
For citations:
Linkevich S.A., Abraskova S.V., Shyshlova N.P. Biochemical Composition and Nutrition Value of Different Triticale Varieties. Zootechnical Science of Belarus. 2007;42:321-326. (In Russ.)